Werkgelegenheid

Om het centrum draaiende te houden zijn er 65 medewerkers in dienst. Denk aan een bewaker bij de poort, chauffeurs om de medewerkers naar de dorpen te brengen, mensen die de gebouwen en het terrein onderhouden, docenten, management et cetera. 20 Medewerkers met hun families wonen op het centrum.

Op het centrum is het voor toeristen en vrijwilligers mogelijk om te overnachten. Er zijn mooie huisjes waar je kunt verblijven en in het restaurant is eten en drinken te koop. Ook dit zorgt voor werkgelegenheid.

In de eigen Moringa tuin zijn medewerkers aan de slag om de moringa bomen te onderhouden en te oogsten. De moringa kan dan weer ingezet worden voor de thuiszorg.

Het Matunkha Centre is gevestigd in een gebied waar de christelijke traditie samen gaat met de lokale geloven. Matunkha wil een plek zijn waar het christelijk geloof handen en voeten wordt gegeven en het promoot transparantie, integriteit, verantwoordelijkheidsgevoel en commitment. Ook wil het centrum programma’s ontwikkelen die de lokale gemeenschappen ondersteunen om het gedrag en het geloof op één lijn te brengen.

Werknemers

Een aantal mensen van de 65 mensen die op Matunkha werken:  

Goodson Chavula

OVC Coordinator

Thomas Mwabuwira

HIV Prevention Officer

Anthony Munthali

Chefcook

Mabvuto Gondwe

Gardener

Security
FTE
0
Transport
FTE
0
Horeca
FTE
0
Onderhoud
FTE
0
Aantal KM
0

Helpt u mee? Doneer hier met iDeal.
Direct doneren met iDeal:

Bedrag